Öga målat i IPad med finger.

20140312-124351.jpg

Vilka fantastiska möjligheter att måla i flera lager och sudda och få de färger man vill ha!

Om ewa

Jag är en konstnär som lever, målar och njuter på Gislövs Läge som ligger i det vackra Söderslätt utanför Trelleborg. I hela mitt liv har jag längtat efter de stunder när det fanns möjlighet att måla! Nu är jag en glad pensionär och kan leva ut min längtan, vilket betyder att det kommer att bli en hel del målningar så småningom. Den här hemsidan är till för att visa målningarna och skulle någon vila äga en målning så finns möjlighet att kontakta mej. Många av motiven är hämtade från det makalöst vackra Söderslätt, stranden och hamnen i Gislövs Läge med byarna och de sköna slätterna runt omkring. Gislövs Läge ligger några kilometer öster om Trelleborg. Jag arbetar i olja, akvarell, blyerts och kol.
Det här inlägget postades i blandat. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Öga målat i IPad med finger.

 1. Google skriver:

  Although internet sites we backlink to below are considerably not connected to ours, we feel they’re essentially really worth a go by way of, so possess a look.

 2. Google skriver:

  One of our visitors recently suggested the following website.

 3. I like your writing style really enjoying this website. ”How helpless we are, like netted birds, when we are caught by desire” by Belva Plain.

 4. Lis skriver:

  Oj, oj, så fint. Kan man komma för att gå kurs snart. Hur skall man kunna få över ögat på en duk?
  Hur gör man när man inge IPAD har. Pensel och duk? Du är fantastiskt duktig.

Kommentera