Om mig

Inför trädgårdsutställningen sommaren 2013
Inför trädgårdsutställningen sommaren 2013

Välkommen till min hemsida!
Jag är en målare/konstnär som lever, målar och njuter på Gislövs Läge som ligger i det vackra Söderslätt öster om Trelleborg.

Målat och ritat har jag gjort i hela mitt liv. Mina första staplande steg i oljemålning togs när jag som barn fick oljefärger
av mina föräldrar.

I hela mitt liv har jag längtat efter stunderna när det fanns möjlighet att måla och så kom de då äntligen!

Nu bestämmer jag över min egen tid och kan leva ut min längtan, vilket betyder att det kan bli en hel del målningar så småningom. Den här hemsidan är till för att visa dem och skulle någon vila äga en målning så finns mina kontaktuppgifter på hemsiimagedan.

Motiven hämtar jag från det makalöst vackra Söderslätt, stranden och hamnen i Gislövs Läge med byarna och de sköna slätterna runt omkring. Ljuset här vill jag likna vid ljuset i Skagen. Stränderna, med sin vitgrå sand, reflekterar tillsammans med havet solens strålar på ett alldeles underbart sätt.

Porträtt

För inte så länge sedan började jag måla porträtt.  På hemsidan här ligger en hel del. Skulle du vara intresserad av att få ett porträtt målat så hör gärna av dej. Mina kontaktuppgifter finns under ”Kontakt”.

Besök gärna min sida på Facebook,  Atelje Ewa

Lämna ett svar